30 April, konstigt

DATUM: 2014-04-30 | TID: 08:18:18 | KATEGORI: Idioti & Ironi | 1 Kommentarer
Tycker att det är konstigt.  Först kommenterar du dessa kommentarer fast med andra namn :
 
"Undrar varför du skriver titlar på dina blog inlägg som vi ändå fattar vad du syftar på. men ändå är de hemliga? våga stå för det du skriver och vet du man kan få hjälp med att vara besatt av någon. det finns bra hjälp att få av sjukvården. sen vet du det tar 2 personer att göra ett barn. 50-50. båda har lika mkt rätt att vara del av barnets liv oavsett vem personen ifråga lever med eller inte. ditt beteende kommer i slutändan bara skada dig när Cornelia en dag inser vad du gör/ gjort. Du får nog se till att få hjälp att släppa taget nu och gå vidare. Lycka till"
 
 
OCH
 
 
"Om det nu är som det sägs? ja varför har de hittat tillbaka igen. jo för att kanske i din värld så är det som du vill att de ska vara. men vet du det är ganska sorgligt att du slänger ved på glöd för att försöka skapa eld. samt sluta använd din dotter som vapen i ditt krig. du kommer aldrig vinna tillbaka han på det sättet."
 
Och sen kommet du med denna kommentar:
 
"Fan skriv ut allt så du får lugn och ro. tycker faktiskt att det är synd att bara du blir utpekad som boven i dramat. har aldrig träffat dig men usch tycker detta är galet ju. ps vilka underbara bilder du tar."
 
 
Är inte det konstigt tycker du? 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Barnets Farmor

Du eller Ni som hänger ut mitt barnbarn och hennes mamma på nätet borde skämmas. Ni har ingen aning om sanningen i min sons och deras förhållande, Ni eller Du har också mage att utelämna mitt barnbarns namn. Kvinnan i fråga är en fantastisk ensamstående mamma som pluggar och jobbar, har ett välskött hem, tar mycket väl hand om sitt barn, har god ekonomi och dessutom har hon klarat det på egen hand. Men när hon och min son försöker bygga upp en bra relation för barnets bästa försöker Någon eller Några att sabotera detta. Jag kommer med näbbar och klor att ta reda på vem eller vilka som utsätter barn och föräldrar för detta. Undrar om Du eller Ni är förälder själva, i så fall är det skrämmande att man sysselsätter sig med att psykiskt utsätta andra människor för det här och dessutom uppmana mamman att söka vård. Du eller ni kanske borde tänka efter om det är friskt att det ni eller du själva sysselsätter er med. Nätet är det största skit som finns men vissa människor missbrukar det. Det värsta är också att du eller ni blandar in barn och använder dom som vapen. Jag överväger att polisanmäla detta för att ta reda på vem som sysslar med sånt här.

/ Barnets farmor.

2014-05-01 @ 21:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0