25 April, Idioti kommentarer

DATUM: 2014-04-24 | TID: 23:00:00 | KATEGORI: Idioti & Ironi | 1 Kommentarer
Folk verkar inte ha något liv mer än att komma med spekulationer i stället för att ta reda på sanningen och fakta.
Men det är ju inte så lätt när det finns folk som en vän kommenterade: "som utåt sett försöker visa upp en fin liten fasad är en sak,när sanningen egentligen är helt annan".
Innan man yttrar sig bör man ta reda på egentliga orsaker, och när man gjort de kan man öppna sin glappkäft!
 
 
Idag vid samma tidigpunkt med 4 min mellanrum fick jag 2 kommentarer från 2 "olika" personer...Eller?!
Dessa kommentarer är bara patetiska och människan/människorna som ligger bakom dessa är som sagt bara patetiska.
 
Ja tänker inte vara den, men nu är jag den.
Jag lägger ut dessa kommentarer här offentligt där ALLA kan läsa dom för att visa vilka idioter det finns som tror sig veta sanningen, men som inte har en aning om den och som inte har med saken att göra.
Men jag är ju inte heller så dum att jag inte fattar att det finns en till som är inblandad, jag/vi är inte så dum/ma i huvudet!
 

Kommentar 1: "Undrar varför du skriver titlar på dina blog inlägg som vi ändå fattar vad du syftar på. men ändå är de hemliga? våga stå för det du skriver och vet du man kan få hjälp med att vara besatt av någon. det finns bra hjälp att få av sjukvården. sen vet du det tar 2 personer att göra ett barn. 50-50. båda har lika mkt rätt att vara del av barnets liv oavsett vem personen ifråga lever med eller inte. ditt beteende kommer i slutändan bara skada dig när Cornelia en dag inser vad du gör/ gjort. Du får nog se till att få hjälp att släppa taget nu och gå vidare. Lycka till"

Kommentar 2: "Om det nu är som det sägs? ja varför har de hittat tillbaka igen. jo för att kanske i din värld så är det som du vill att de ska vara. men vet du det är ganska sorgligt att du slänger ved på glöd för att försöka skapa eld. samt sluta använd din dotter som vapen i ditt krig. du kommer aldrig vinna tillbaka han på det sättet."

 

Så nu är frågan?

Vad ger er rätten till att yttra sig om något sådant när ni inte vet de egentliga orsakerna till allt, när detta inte rör er, och när ni inte har med detta att göra?

Och hur kan ni yttra er om något sådant när ni inte ens vet vad mina privata inlägg handlar om, för detta ni kommer med nu är bara spekulationer och inte fakta.

Edit:

Fått en kommentar till, med ett annat namn..
Patetiskt och idiotiskt om ni frågar mig.
 
"Men om det spekuleras så mkt varför inte då säga som det är då? visst eran buisness men det verkar ju vara så många snackar liksom. Det går många rykten och spekulationer om dig och de andra involverade. inget illa menat från min sida men set the record straight för att få slut på det en gång för alla."
 

Det kanske finns en anledning till att ja inte skriver ut allt här, fast det är ju inte mina problem egentligen.
Men jag kan absolut skriva ut ALLT, men hur mkt skit får jag inte ta då för att det finns folk som då påstår att jag ljuger för att i stället ha en fin fasad?
 
Detta med rykten, kul att veta att det snackas om mig.
Men ska jag vara ärlig så är det ingen som vet sanningen om vad som hänt.
Sen skiter jag blanka fan i alla jävla rykten, jag lever mitt underbara liv här borta med min familj.
Så fortsätt ni att snacka, men kom gärna till mig först och fråga om det är sant så kan jag nog förklara om något är oklart. ;)
 
Tack och bock.
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Men om det spekuleras så mkt varför inte då säga som det är då? visst eran buisness men det verkar ju vara så många snackar liksom. Det går många rykten och spekulationer om dig och de andra involverade. inget illa menat från min sida men set the record straight för att få slut på det en gång för alla.

2014-04-25 @ 11:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0